Om mig


Dansk autodidakt kunstmaler (f. 1968) og har malet i 20 år.  Min kunsteriske udtryk er abstrakt, ekspressivt, spontant og ind imellem et tvist af naivisme. Jeg maler intuitiv og spontant. Intet er planlagt på forhånd. Malerierne er igennem mange gentagne og opbyggende lag og strukturer, så malerierne fremtræder rå, sprudlende og samtidig signaler ro. Mine malerier er lidt ligesom os mennesker - de består også af mange lag. Nogle lag er mere transparente og kan ses igennem, mens andre er mere bestante og lukkede. De mange forskellige lag skaber et menneskes personlighed såvel som et maleris karakter. De mange detaljer gør det unikt.
Timerne foran lærredet er ren fordybelse og en rejse gennem hele følelsesregistret. Glæde, frustration, koncentration, begejstring og udmattelse.
Jeg har altid haft stor interesse i æstetik og bolig/have indretning både ude og inde. 

Naturen er ren inspiration for mig og lagres med hjem. Jeg har altid elsket farver, når de klær hinanden. Jeg elsker også blomster og smukke ting.

For mig er balancen det vigtigste i mine færdige malerier. Jeg kan ikke forklare hvornår balancen er der, men jeg ved det bare. Balancen er vigtigt for den samlede visuelle opfattelse. Vi har brug for balance i alle aspekter i livet. I vores hjem, på vores arbejde, i vores forhold og i vores kunst.

Jeg elsker at lege med forskellige farver og teknikker. Jeg elsker det faktum, at der ikke er nogen konklusion på forhånd, og at resultatet kan gå i flere forskellige retninger. 


Jeg bor i hus i Haderslev sammen med Morten og har to voksne børn Mads og Laura, der forlængst er flyttet hjemmefra og kommet godt videre. Jeg elsker dyr og hunde især og er den lykkelige ejer af en lille ny cockerhvalp Arthur efter vores gamle cocker Victor er blevet den smukkeste stjerne efter 14 dejlige år. Vi bor tæt på heden og jeg elsker at komme ud i naturen ligesom jeg også er et stort hjemmemenneske.